Dag 11: Las Vegas to Death Valley National Park

Acht uur s ‘ochtend ergens in het midden van de woestijn in een waanzinnig gekke stad, Las Vegas, op de 50ste verdieping, Encore Hotel. Ik kroop uit mijn bed. Het was reeds de derde dag op rij dat we minder hadden geslapen dan dat het duurt voor de Raatsen en de jongste Van Gael om zich mooi te maken.

Christian zat niet in de gevangenis, Bart wist reeds de uitslag van de touretappe, Michel was nog niet getrouwd en Yannick had gedroomd over Elisabeth. Oef, iedereen heeft het gehaald.

Tijd om in te pakken, dat ging beduidend trager als gewoonlijk. Waar is de mama om die hemdjes op te vouwen? Geen nood, we geven dat maar af aan de cleaning service van het hotel dan. Het is bovendien ook absoluut niet nodig om:
1) De prijslijst van zulke service eens te overlopen.
2) Rekening te houden met wanneer je uw kleren terug krijgt.
3) Waar die kleren worden bezorgd.
Gelukkig worden die niet bezorgd op een kamer die al uitgecheckt is, kost dat niet méér dan de prijs van een splinternieuwe T-shirt én duurt dat ook niet langer dan 24u om uw kleren terug te bezorgen. De mannen van ’88 & ‘89 hadden ook weer eens een briljant idee. Daar zaten we dan te wachten tot 18u op ons wasgoed.

Enkele uren later zaten we dan eindelijk weer in onze geliefde Tahoe. Inclusief het wasgoed van de snotneuzen, dat we free of charge hadden meegekregen. Op ons gemakske naar Dead Valley (85 miles/hour),  meerbepaald Furnace Creek Resort.

We kwamen aan om 21u15 in weeral een dorre woestijn waar het miljaarde 42°C was. Blijkbaar hadden we slechts één kamer gereserveerd met twee bedden. Men stelde voor om een extra kamer te nemen voor 169 euro. Al snel was de keuze gemaakt: we zouden dat geld beter in de lokale pub gebruiken en wel zien hoe we in slaap zouden vallen. Bleek daar bovenop dat we daar maar iets meer dan 2 uur hadden om alles uit te laden, te eten én dronken te geraken. Papi kwam dan maar met het geniale idee om alles in de auto te laten (“Gewoon uwen boxershort omdraaien”). We hadden tevens genoeg burgers op om een avondje zonder te overleven. Zodus, 2u en 15 minuten om ons een rat in onze kop te zuipen.

Jorge, het Peperbolleke.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Één reactie op Dag 11: Las Vegas to Death Valley National Park

  1. NatalieCrada schreef:

    Проектирование очистных сооружений – это то, на чем специализируется компания «Эколос». Если вас интересует проектирование очистных сооружений для частного дома, проектирование городских очистных сооружений, проектирование очистных сооружений района, проектирование осадки очистных сооружений, проектирование промышленных очистных сооружений, проектирование очистных сооружений ливневых стоков, проектирование локальных очистных сооружений, то вам в «Эколос». Многие жители Ставрополя и Ростова на Дону уже оценили обслуживание очистных сооружений, эксплуатацию очистных сооружений, строительство очистных сооружений, расчет очистных сооружений в компании «Эколос». важно учесть, что в компании для модернизации, изготовления и проектирования очистных сооружений применяются исключительно качественные современные материалы и технологии. Поэтому проектирование очистных сооружений стоков, проектирование биологических очистных сооружений, проектирование очистных сооружений канализации, проектирование очистных сооружений сточных вод, проектирование локальных очистных сооружений, проектирование осадок очистных сооружений с «Эколос» является хорошим выбором. Специалисты компании помогут вам со строительством, обслуживанием, проектированием и эксплуатацией очистных сооружений в Ставропольском Крае и Ростове на Дону, а также других регионах России. Добавим также, что спектр услуг «Эколос» довольно разнообразен. Это и проектирование ливневых очистных сооружений, и проектирование систем очистных сооружений, и проектирование бытовых очистных сооружений, и проектирование схем очистных сооружений, и проектирование очистных сооружений для автомойки, и проектирование очистных сооружений для дома, и реконструкция очистных сооружений, и очистка очистных сооружений, и установка очистных сооружений.
    ГК ЭКОЛОС – Аудит биологические очистных сооружений

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.