Dag 15: Mariposa Grove en the road to San Francisco

Na twee dagen in Yosemite NP  stonden de boys te popelen om te vertrekken richting San Francisco. Er was echter nog één niet te missen tussenstop op de weg, Mariposa Grove. Thuis van de impressionante Sequoia bomen. Mastodonten met een diameter van rond de 10 meter die zo’n 2000 jaar oud worden. Erg spectaculair maar na een klein uurtje hadden we het er wel zowat gezien en vertrokken we richting San Francisco. Enkel al bij het binnenrijden konden we vaststellen dat San Francisco erg Europees is. Veelal europese wagens, bijna geen fastfoodketens, eerdere slanke en stijlvol geklede mensen, leuke woningen, enzovoort. We besloten ons onmiddellijk mooi te maken en richting het centrum te trekken voor een etentje en een danske. Na twee dagen tussen de natuurnazi’s  en niet eens een halfmooie jonkvrouw in een 2 mijl radius stonden de boys hevig. Met onze lege magen en veel goesting kreeg ons diensterke met Bulgaarse roots het zwaar te verduren. Vijf alfamannetjes die steevast elkaar de loef probeerden af te steken.

Nu was het tijd voor wat long drinks en een danske dus trokken we richting een lokale nachtclub. Zoals echte patrons mochten we weer binnen zonder de grote wachtrij te doen. You guys must be from Europe, Right? How can you tell? Because you’re all sharp dressed men. ZZ Top zong het ook al en voor ons was dit het signaal om in de rum cola te vliegen. Toch was het serieus schrikken toen bleek dat er een alcoholstop geldt in San Francisco vanaf 2u.  Er heerste consternatie maar de volgende morgen opluchting.

Yannick

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

17 reacties op Dag 15: Mariposa Grove en the road to San Francisco

 1. Naginata Swords schreef:

  Absolutely the most awesome seller!! Thanks for the super fast shipping!!

 2. katana sword schreef:

  received today. Thanks!!

 3. Swords For Sale schreef:

  grand article de l’expdition rapide et grand vendeur! !

 4. katana Swords schreef:

  RECEIVED VERY QUICKLY AND AS DESCRIBED THANK YOU!!!

 5. Tsukas schreef:

  Fantastic seller!!! 5 starsss..super fast shipping

 6. A+++++ very quick shipment! Honest seller!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.