Dag 16: San Francisco

Ontwaken in San Francisco na een avondje Trancen viel verdacht goed mee. Ik vermoed dat de alcoholstop om 2u daar voor iets tussen zit. Ideaal om eens wat vroeger op te staan en de stad te gaan verkennen. Te voet zoals echte hikers trokken de boys zeewaarts om eens een kijkje te gaan nemen. Het verbaasde me hoe verzorgd alles was. Propere straten, vriendelijke mensen, mooie huizen,…  In alle parkjes zijn mensen American Football aan het spelen, aan het BBQ’en, hun baseball kunsten aan het tonen of zitten ze gewoon rustig te genieten. Het is haast onmogelijk om niet verliefd te worden op San Francisco. Echt een “one of a kind” stadssfeer.

Het duurde niet lang of we kregen een stukje geschiedenis voorgeschoteld, de Golden Gate Bridge en de gevangenis van Alcatraz. Gezien de ijskoude temperatuur van het zeewater, de bedrieglijk verre afstand en uiteraard ongelooflijk beveiliging van de gevangenis zelf is het haast vanzelfsprekend dat er nooit iemand ontsnapt is uit Alcatraz.
Daarna trokken we naar Fisherman’s Warf. Een meer toeristisch gedeelte van de stad, bestaande uit winkels en restaurants gelegen op enkele pieren. Hier hebben we eindelijk nog eens deftige simpele maaltijd met ronduit uitstekend brood gegeten. Kortom, tot dusver viel San Francisco op alle vlakken te pruimen.

Jorge

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

107 reacties op Dag 16: San Francisco

 1. Pingback: Anoniem

 2. Pingback: Anoniem

 3. Pingback: онлайн Стражи - Sayfa 57 - AcunFrm.Net

 4. Pingback: Anoniem

 5. Pingback: Live Facial Hair Rogaine - Page 20

 6. Pingback: Skin Care Baked Potato - Page 2

 7. Pingback: Anoniem

 8. Pingback: Anoniem

 9. Pingback: essay layout template - Trang 16

 10. Pingback: Anoniem

 11. Pingback: Anoniem

 12. Pingback: Anoniem

 13. VarfolmeyOr schreef:

  Заказывала здесь курсовую работу по дисциплине Теория государства и права. Написали ужасно качественно, с правильным оформлением сносок и списка литературы. И по содержанию претензий тоже отсутствует: грамотный текст и одновременно ясный, чего урывками сложно добиться. Защитилась для отлично. Большое причинность за проделанную работу! Буду говорить еще.
  Вот этот сайт: Курсовая работа по ДОУ

 14. Pingback: Anoniem

 15. Dannyelesy schreef:

  Attention Required! | Cloudflare
  Click here>>>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.