Dag 18: San Francisco to Napa

San Francisco was een zeer Europese stad, waar de mensen graag een wijntje drinken tijdens het eten. Daarom besloten we vooraleer we zuidwaarts reden eerst de lokale wijn te degusteren. We reden naar het iets noordelijk gelegen Napa, een bekende wijnstreek. We doorkruisten gigantische velden vol met druivelaars, zeg maar Frankrijk x2.

De jongens waren doodmoe van San Francisco en dat was te merken, we zwommen en toverde aan het zwembad terwijl we genoten van het heerlijk zonnetje. Yannick, Michel en Bart reden naar de lokale winkel, we gingen weer BBQ’en vanavond. Er stond immers een gigantische BBQ vlak naast het zwembad van het hotel. Veel vlees, groentjes, brood en een paar flessen rode wijn uit Napa, ideaal om er weer een geslaagde avond van te maken.

We aten en dronken de ganse avond, het is duidelijk dat we echte Bourgondiërs zijn. Dankzij het zachte avondweer konden we heel de avond buiten doorbrengen. We speelden tal van verschillende kaart spelletjes waaronder “kaartje blaas”, een spel waarin baas B zichzelf tot onbetwistbare koning heeft geblazen. Kortom een gezellige en rustige avond die ons deugd heeft gedaan.

Christian

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

4 reacties op Dag 18: San Francisco to Napa

  1. WinstonMumus schreef:

    thanks towards this countless informative website, living up the massive jobless check out this casino offers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.