Dag 1: Brussel – NY – LA

Vrijdag 13 juli, 08.45AM, tijd om te vertrekken richting Brussel, afspraak was om 09.00AM te Zaventem. Tijd genoeg zeggen de Raatskes J .

Eens op Zaventem aangekomen is het een blij weerzien met de Bro’s. Snel inchecken, bagage afgeven en richting douane.

Na de verplichte formaliteiten is het tijd om aan boord te gaan op onze eerste vlucht richting NY Kennedy. Iedereen mag vlotjes aan boord gaan, buiten bad boy Christiano die apart wordt “genomen” voor een grondig onderzoek, random controle my assss!

We landen zonder vertraging in NY Kennedy, met behulp van onze grave uitstraling krijgen we VIP behandeling en skippen we de mega rij aan de migratie.

Op de vlucht naar LAX zien we dat niemand minder dan 50cent besloten heeft ons te vergezellen. Na een kleine knik naar onzen homie gaan wij als echte gangsters op de bijna laatste rij van het vliegtuig zitten.

Eenmaal geland op LAX is het tijd om de truck (Chevrolet Tahoe) te gaan ophalen en om de eerste miles af te leggen richting Hotel Hollywood!

Na een korte nachtrust pieken we al om kwart voor 6. Douchen, eten en een pak miles voor de boeg dag 1 is officieel begonnen!

Christian

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.