Dag 2: Van Los Angeles tot de Grand Canyon

Na 14 uur in een vliegtuig gezeten te hebben leek het ons een geweldig plan om de dag erna 9 uur in een auto te zitten! Op zoek naar een auto dus eerst en vooral… En aangezien we in Inglewood (turf van o.a. Dr. Dre en omschreven als een “rough neighborhood” op booking.com) zijn leek een auto stelen niet de juiste keuze. Alamo dan maar! En wat een ride kregen we daar onder onze billen geschoven: beter hadden we hem niet kunnen stelen! Een witte Chevy Tahoe, pimp ass.

Op weg naar de woestijn! Richting Vegas, maar toch ons nog even beheersen en rechts afslaan om wat sightseeing te doen. Las Vegas is pas voor volgend weekend.

GPS zegt “naar links over 546 km” (uiteraard continu met fratsjes als “shit, was het hier niet naar links?” of “pas op, nen bocht!”), en als je zoals de Michel de E19 van Antwerpen naar Brussel al irritant lang vindt, dan weet je dat je zal moeten opletten voor de highway patrol! Wat een devious bastards. “Speed limit enforcement by airplane”? Bluf gokken we. Maar zeker even afremmen als we na kilometers in het niets rijden opeens langs beide kanten van de freeway een vreemde berg opeengestapelde rotsblokken zien… mooie schuilplaats voor onze snode highway patrol officers.

Wij zijn gezonde jongens die goed voor onszelf zorgen, dus af en toe moeten we uitstappen voor wat beweging om die vervelende tromboses te vermijden. Waarom dan niet wat desert pumping of desert american football? En aangezien we wat jong geweld bijhebben af en toe wat desert hakken.

En dan gebeurt het ondenkbare. Neen, niet 50 Cent die ineens uit onze koffer springt. Ook niet Michel die zijn haar ’s morgens niet goed gelegd heeft. Zelfs niet de Yannick die zijn baard scheert. Neen. Het regent. In de woestijn. En niet zo’n beetje.

Bart

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

7 reacties op Dag 2: Van Los Angeles tot de Grand Canyon

 1. Hey

  Vele groetjes vanuit het natte en zeer koude knokke..

  Mams en julia

 2. XRumerTest schreef:

  Hello. And Bye.

 3. Curtistync schreef:

  hyryeoi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.